Ældre Sagen er blevet overhalet indenom…. Men fortsætter med aktiviteterne…

Som det vil være de fleste bekendt, har Ældre Sagen ikke været helt tilfreds med Kommunens restriktioner på bl.a. Mødestedet mht. lukning af køkkenet, så vi har været afskåret fra at benytte fx service og opvaskemaskine…

Vi har derfor valgt at flytte (næsten) alle vore specielle arrangementer i dette efterår – frem til og med julefrokosten – til Ungdomsgården.

De to første arrangementer: Suppeaften, den 1. oktober og Søndagstræffet, den 4. oktober blev jo desværre i fredags underlagt de nye restriktioner, hvilket betyder, at vi kun må være 50 deltagere til hvert af arrangementerne (inkl. personale og Ældre Sagen). Det betyder, at vi fra og med “i går” oprettede en venteliste efter de første 50 tilmeldinger.

Vi håber inderligt, at der efter den 4. oktober bliver ændret i retningslinjer igen, så vi kan slutte året af med arrangementerne på “næsten” normal vis.

Vore motions- og fitnessaktiviteter på Mødestedet fortsætter under de kendte retningslinjer skriver Ældre Sagen Grindsted Lokalafdeling i en pressemeddelelse til Netavisen Grindsted.