GGIF’s serie 1 fodboldherrer måtte se sig slået af Ikast FC

Foto: René Lind Gammelmark
Fredag aften fik Grindsted GIF’s serie fodboldseniorherrer besøg af Ikast FC hvor kampen endte med et enkelt mål til hjemmeholdet, mens der var to mål til gæsterne.
 
Træner Christian Thorne har skrevet nedenstående referat fra kampen.
De dyre personlige fejl fortsætter med at være afgørende.
Og sådan er fodbold jo. Mål bliver scoret ved at et hold gennemfører flotte angreb, og mål bliver scoret ved, at man udnytter en fejl fra modstanderen. Enten boldtab eller dårlig placering. Der kan ske så meget…
 
Fredag aften gæstede Ikast FC vores fine stadion, og jeg kunne desværre ikke være en del af kampen, da Corona stadig har sit tag blandt især unge mennesker, og familien og jeg er pt. i isolation. Informationerne fra forskellige personer fortæller samstemmigt om en velspillende modstander, der alt i alt fortjente sejren på 2-1. Også selvom begge deres scoringer var et resultatet af direkte personlig fejl af en Grindstedspiller. Sådan noget sker… det må det naturligvis ikke… men sådan noget sker. Desværre. Antallet af graverende fejl må nedbringes for at give sig selv chancen for at gå fra banen som vindere. Sådan er det. Vi må arbejde med selvtilliden i truppen, for jeg hører desværre også, at Ikast FC’s udligning medførte usikkerhed og og en grad af modløshed i Grindsted GIF. Og netop dét havde vi ellers fokus på inden kampen. Reaktionen fra hele holdet når modstanderen scorer. Men én ting er at sige det højt, en anden ting er at kunne føre det ud i livet.
 
Er VI mænd eller mus?
 
Kampens bedste GGIFer stemt af holdet: Jesper Dahl Schmidt
 
Fire kampe tilbage, øjeblikkelig nedrykningsplads. Vi kommer stærkt tilbage, og jeg er sikker på, at holdet og jeg genfinder fodboldlykken.
 
På fredag tager vi i mod Brande IF i en nærmest afgørende kamp for sæsonens samlede resultat. Vi håber, at mærke et talrigt hjemmepublikum der vil hjælpe os godt på vej!
 
GGIF stillede med følgende hold:
Kenneth Faber
Patrick Lauridsen
Sebastian Nørbygaard
Lasse Kamp
Kevin Rajakumar
Jesper Dahl Schmidt
Emil Hergott Hansen
Rasmus Horsted
Mathias “VIPS” Jeppesen
Pirasath Raguleswaran
Oliver Lindved Lund
Jamil Faizi
Sebastian Øhlenschlæger
Jakob Vikær