Vorbasse Camping er solgt pr. 1. maj 2022

Foto: René Lind Gammelmark

Gitte og Jan Larsen har pr. 1. maj 2022 solgt deres campingplads.

Et glad campingpar – Gitte og Jan Larsen – Foto: René Lind Gammelmark

De nye ejere hedder Gitte og Martin Søeberg.

I en video som Gitte og Jan Larsen har lagt på facebook fortæller de at der har solgt campingpladsen som de har haft siden 1. august 2002.I starten forpagtede de pladsen, men siden 2012 har de selv været ejere af pladsen.

Jan Larsen fortsætter med sit firma Larsens Entreprise og Maskinservice, der har travlt og det kan da være han skal have en bogholder siger han til Gitte i Videoen.

Hvad Gitte skal lave, ved hun endnu ikke, men hun er åben for forslag, og venter gerne på det rette job.

Hvor skal vi bo ?  Ja, det ved vi endnu ikke noget om siger Gitte, men det må vi jo se, det kan være vi skal købe en campingvogn.

Gitte og Jan takker for den store opbakning de har haft i forbindelse med campingpladsen, de har haft nogle gode år, med masser af dejlige campinggæster, både turister og fastlæggere. Campingpladsen har mange trofaste hjælpere der har hjulpet campingparret gennem alle årene med frivilligt arbejde. På Vorbasse Camping er der et meget stærkt sammenhold, både mellem Campingpladsens ejere og campisterne, og campisterne imellem.

Vorbasse Marked
I ugen op til Vorbasse Marked har der i mange år været en fast tradition om at der på Campingpladsen har været forskellige aktiviteter. F.eks. har man om onsdagen før markedet haft fællesspisning i det store telt der i anledning af markedet bliver rejst.  Der er op til omkring 90 frivillige i gang med forskellige gøremål på pladsen. I uge 29 er alle pladser besat. Hvert år når kalenderen kommer til 1. april bliver pladserne frigivet, og der går normalt ikke mere end ca. 14 dage, så er alle pladserne besat.

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

En blanding af fastliggere og turister
På Campingpladsen i Vorbasse er der både fastliggere der ligger hele sæsonen, og turister der kommer og går.

 

Campingplads har egen butik
I campingpladsens butik kan man finde alverdens ting og sager, både slik, mad og drikkevarer. I højsæsonen kan man også købe softice og gammeldags isvafler.

Campingpladsens butik har alverdens ting og sager, både slik, mad og drikkevarer. Og man kan også købe både softice og gammeldags isvafler. – Arkivfoto: René Lind Gammelmark