Åben have, malerier og gamle bøger var et hit.

Foto: Privatfoto

Dr. Hansens Venner inviterede til åben have i lørdags.

Haven med de mange smukke blomster, læge- og krydderurtebedet og den grønne plæne viste sig fra den bedste side i det dejlige sommervejr. Dagene i forvejen havde havegruppen brugt mange timer på at gøre alt klar udendørs.

Næsten 150 gæster tog imod indbydelsen. Der blev serveret kaffe og småkager i haven, hvor mange benyttede lejligheden til at få sig en hyggelig snak i de dejlige omgivelser.

Foran huset var spændende, gamle bøger til salg. Bøgerne var frasorteret den store bogsamling fra Vagner Lund. Der blev båret rigtig mange bøger væk.

På 1. sal i nabohuset – kaldt Biblioteket – var der en udstilling af de senest erhvervede malerier af blandt andre Jørgen Glavind.

Inde i huset viste Laila Rasmussen, hvordan man også kan bruge gamle bøger. Af bladene blev der foldet fugle, kuverter, små æsker og meget andet. Mange prøvede det selv og gik hjem med en lille sjov ting, de selv havde lavet.

Dr. Hansens Venner er meget glade for og overvældede over den store tilslutning til arrangementet. Det bliver ikke sidste gang, man inviterer til åben have skriver de i en pressemeddelelse.

Foto: Privatfoto