Trylleklovnen Lars Gustav underholdt til Høstfest i Eventyrhuset

Foto: René Lind Gammelmark

De sidste to – tre uger har børn og personale i Eventyrhuset haft travlt. De har nemlig lavet forberedelser til årets høsfest, hvor alle børn og forældre var inviteret med. Høstfesten afholdt Eventyrhuset torsdag den 6. oktober fra 14 til 16.

Forud for høstfesten har børn og personale været ude og plukke forskellige ting, som så er blevet brugt til at bage brombærmuffins, roulader, rødbedeboller, græskarboller, æbletærte, æblekage, hjemmelavet hydebærsaft.  Til middag fik vi i dag hjemmelavet græskarsuppe, der var tilberedt over bål foralte Beinta Winthereig. 

Vi har rigtig hygget os, nogle forældre har haft halmballer med for at vi havde noget at pynte op med, ligesom der er blevet lavet hjemmelavede pynteting til bordene mv.    Der har været støvlekast og andre aktiviteter.  Det er dejligt at alle forældre og børn har været med i dag fortalte Beinta Winthereig.

Som afslutning var på høstfesten kom Trylleklovnen Lars Gustav for at underholde, og det gjorde han fantastisk.  Det var både nogle af børnene og en fra personalet der var aktiv med i underholdingen, for Lars Gustav havde forskellige opgaver som han gav den.

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse.