Uden frivillige ingen Skole OL Finale: Nu bliver de takket med festmiddag

Frivillige hjælpere til Skole OL : Foto: Lone Dybdahl.

De frivillige ved sommerens Skole OL Finale i Billund bliver tirsdag den 22. november belønnet med en takkemiddag for deres uundværlige indsats. Billund Kommune og samarbejdspartnerne DIF og Skole OL håber på, at de frivillige vil hjælpe igen til næste år

I sommer løb Skole OL Finalen 2022 af stablen i Børnenes Hovedstad, Billund. Det var en uge med tusindvis af friske børn, en masse spændende discipliner og styrket fællesskab i de forskellige klasser.

I kulisserne arbejdede cirka 450 frivillige, heraf var halvdelen lokale børn og unge, som sørgede for, at Skole OL Finalen blev en fantastisk oplevelse for alle de fremmødte børn.

Derfor holder Billund Kommune en takkemiddag for alle de frivillige i samarbejde med DIF og Skole OL, som kommunen arrangerer Skole OL Finalen sammen med.
”Vi er meget stolte af, at vi har så mange frivillige både børn og voksne, der ville være med til at give de deltagende børn en god oplevelse til Skole OL Finalen i Børnenes Hovedstad. Vi kunne ikke have klaret det uden dem, og jeg håber selvfølgelig, at de frivillige har lyst til at være med igen næste år – og året efter,” siger Simon Nicolajsen Jørgensen, formand for Teknik-, Plan- og Kulturudvalget i Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Skole OL Finalen er en tilbagevendende begivenhed, som Billund Kommune er værter for i årene 2021-2024. Derfor er der også fortsat brug for frivillige, når Skole OL Finalen vender tilbage til Børnenes Hovedstad i juni måned 2023 og 2024.

Viser taknemmelighed
Næste år skal der bruges endnu flere frivillige, så vil man gerne være en del af fællesskabet og være med til at give børn en uforglemmelig oplevelse, er der rig mulighed for at være med.

”Vi håber, at takkemiddagen kan styrke de frivilliges følelse af fællesskab og stolthed over at have stået sammen om en så stor begivenhed. Samtidig vil vi også gerne vise vores taknemmelighed og anerkende det stykke arbejde, de frivillige har gjort. Derfor skal de selvfølgelig have en takkemiddag,” siger Simon Nicolajsen Jørgensen.

Der er tilmeldt 106 frivillige til takkemiddagen, der holdes tirsdag d. 22. november. Her vil de frivillige bl.a. blive takket af Billund Kommunes borgmester Stephanie Storbank og modtage en særlig frivillig-gave som tak for deres store arbejde.

Billund Kommune arrangerer Skole OL Finalen sammen med Skole OL og DIF. Kommunens værtskab er støttet af Ole Kirk’s Fond – en lokalt forankret fond stiftet til minde om LEGO virksomhedens grundlægger