Yasmins har åbnet selvbetjeningsbutik i Sdr.Omme

Malan Lamhauge - Foto: René Lind Gammelmark

Malan Lamhauge har åbnet en selvbetjeningsbutik i hendes blomsterbutik Yasmins på Hovedgaden i Sdr.Omme.

I september 2021 åbnede Malan Lamhauge der oprindeligt kommer fra Færøerne blomsterbutikken Yasmins på Hovedgaden 4. Lokalerne husede tidligere Tøj & Sport. I forbindelse med at Yasmins flyttede ind, blev lokalerne renoveret.

Vinbutik

I Yasmins sælger Malan ikke kun blomster, men også vin , chokolade og gavekurve, og da hendes samarbejdspartner Dine Vine i Grindsted besluttede sig for at sælge, var Malan da heller ikke længe om at beslutte at købe Dine Vine Grindsted, der derfor skiftede navn til Dine Vine Sdr.Omme. 

 

Selvbetjeningsbutik

For at kunne give kunderne en god betjening, og samtidig også kunne have et liv ved siden af butikken – besluttede Malan Lamhauge at lave en selvbetjeningsbutik. Før havde hun butikken lukket om mandagen, nu har butikken åbent mandag – fredag fra kl. 9 til 15 og lørdag fra kl. 9 til 12.

Selvbetjeningsbutikken har åbent fra kl.7 til 22 alle ugens dage. Du kan via hjemmesiden bestille til afhentning i butik, her vælger du afhentningstidspunkt, og his det er efter kl. 15 på hverdage og efter kl. 12 på lørdage, vil din bestilling stå klar til afhentning i selvbetjeningsbutikken.

Man kan også bare besøge selvbetjeningsbutikken for at se hvad der lige er muligt at købe på det givne tidspunkt, men Malan vil forsøge at der altid er et fornuftigt udvalg i selvbetjeningsbutikken.   man har også mulighed for at ringe, sms, maile eller kontakte hende på facebook – så forsøger hun at hjælpe kunderne med deres ønsker.

For at komme ind i selvbetjeningsbutikken skal du bruge MITid – det er for at Malan kan styre hvem der er inde i selvbetjeningsbutikken.  Løsningen med MITid er mere sikker end SMS – da der ikke kan laves snyd med det.

Foto: René Lind Gammelmark

Mere tid til at lave buketter mv.

Med de nye åbningstider kan Malan få mere tid til at producere buketter og alt det andet der er i bestilling i ro og fred, mens kunderne kan handle i selvbetjeningsbutikken. Det er ren win-win mener Malan, for det er også for at give kunderne en god service.

 

Valentins dag

Valentins dag i år betød en fordobling af omsætningen i forholdt til sidste år. Jeg mødte kl. 5 om morgenen for at være klar med alle bestillinger og til det folk nu også kom ind i butikken for at købe. Det var en “mini” mors dag fortæller Malan Lamhauge.

Interflora

Dækker 8 postnumre igennem Interflora, og der er rigtig god gang i den del af forretningen. Vi kører fra Brande til Ringkøbing Fjord – det bliver til mange kilometer hver dag. I går havde vi 3 chauffører i gang.

 

Du finde Yasmins på internettet via hjemmesiden  eller facebook  – du kan også ringe eller sende en sms på 3039 7800

 

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark