Lastbil spærrer Billundvej mellem lufthavnen og Karlskov

Foto: René Lind Gammelmark

Lastbil væltet på Billundvej ud for nr. 18.   En lastbil med anhænger væltede mandag morgen på Billundvej et par km. fra Lufthavnen mod Karlskovkrydset.

Kl.04.30 blev TrekantBrand Station Billund kaldt til færdselsuheld med fastklemte i Lastbil. Lastbilen der medbragte et stort antal grise var væltet ned i en høj grøft. Tæt på lastbilen – i grøften løb løse grise rundt.

Chaufføren blev hjulpet op i en ambulance. Ud over de to brandkøretøjer fra TrekantBrand station Billund var Indsatsleder Vejle på stedet, idet det var i Vejle Kommune uheldet var sket. To redningskøretøjer fra Vejle Brandvæsen var også kaldt til stedet til assistance.

En politipatrulje, samt politiets indsatsleder var på stedet.

Der er omkring 100 grise der i øjeblikket er ved at blive omlæsset til et nyt køretøj. En dyrlæge der er på stedet tilser grisene. skriver TrekantBrand på Twitter.