GGIF Håndbold får ny stregspiller

GGIF Gymnastik, Mikkel DamgaardMikkel Damgaard - PR-Foto

GGIF Håndbold får på 1. divisions herreholdet en ny stegspiller til næste sæson.

 
Fra næste sæson skifter Mikkel Damgaard til GGIF Håndbold. Mikkel har de sidste 2 år spillet for TM Tønder og inden da været 3 år på akademiet i Mors/Thy. Mikkel er 21 år og bor i Esbjerg sammen med sin kæreste.
 
Sportslig ansvarlig i GGIF Håndbold, Flemming Pedersen udtaler:
”Vi har i Mikkel fundet en helt anden type end Hjalmar. Mikkel er med sine 204 centimeter et synligt mål for indspil, og bringer dermed nogle andre kompetencer ind i vores angrebsspil. Samtidig håber vi, at vi hurtigt kan bruge Mikkel som to-vejsspiller, så vi dermed får nogle flere muligheder.”
 
Mikkel der selv rakte ud til Grindsted udtaler:
”Jeg ser frem til samarbejdet, og særdeleshed ser jeg frem til muligheden for at “ stå i lære” ved Rolf og Jessen. Jeg er overbevist at mine defensive kompetencer kan blive udviklet ved at stå sammen med de 2 rutinerede spillere i dagligdagen”
 
Mikkel starter 1 maj, når opstarten til den nye sæson begynder.
Mikkel skal være med til at erstatte Niklas Bjørn, der trapper med, og Anton Rosenkilde der efter 2 år i GGIF, nu søger ny klub i håbet om at få mere spilletid.
”Anton er en fantastisk fyr og arbejder altid stenhårdt. Vi er helt enige i at næste skridt må være en klub, hvor han kan spille meget, udtaler Flemming Pedersen på Facebook.