Grindsted Petanque – Nu mangler vi kun foråret

Grindsted PetanquePR-Foto: Grindsted Petanque

Grindsted Petanque er klar med en ny sæson. Banerne er lige blevet vibreret, så de fremstår  helt klar til brug. Klubhuset blev udvidet i efteråret – og har netop fået et nyt dørparti i glas. Det hele fremstår lyst og venligt. Både vinduer og døre er genbrug, men de fremstår som næsten nye. De undgik herved at ryge på lossepladsen.

I disse dage kan vi læse om, hvordan det er gået med medlemsantallet i diverse idrætsforeninger. Samlet set har 2022 været med fremgang. Grindsted Petanque har også været tilsmilet af pæne medlemstilgange de seneste år. Vi har ikke været Coronaramt, som flere andre idrætsgrene, da vi spiller udendørs.

Grindsted Petanque har stadig plads til flere medlemmer, som værdsætter fællesskab, hygge og konkurrencen i petanquespillet. Husk at det er let at lære, men det tager noget længere tid at mestre.

Man møder bare op ved banerne ved Lynghallen mandag aften kl. 18.00 og torsdag eftermiddag kl. 13.30. Så skal vi nok tage godt imod skriver klubben i en pressemeddelelse.