Kom til gratis konference: Hvad gør vi, når vi bliver gamle?

Billund Kommune inviterer alle borgere til gratis konference i Magion 31. maj. Temaet for konferencen er ”Rettidig Velfærd – hvad gør vi, når vi bliver gamle”.

Kom til gratis koncerence : Paneldebat, oplæg ved livsstilsekspert Christine Feldthaus og journalist Karen Lomholt samt musikalsk underholdning.

Det kan man alt sammen opleve, når Billund Kommune inviterer alle til gratis konference.

Under temaet ”Rettidig Velfærd – hvad gør vi, når vi bliver gamle?” ønsker Billund Kommune at starte den offentlige debat om, hvad det kræver af kommune, civilsamfund og borgere, hvis vi skal bevare velfærdssamfundet i fremtiden.

”I Billund Kommune skal man have mulighed for et godt liv hele livet. Vi tror på, at vi finder de bedste løsninger i fællesskab, og derfor vil vi på konferencen i dialog med borgerne og civilsamfundet om, hvordan vi sikrer kvalitet i vores velfærd – nu og i fremtiden,” siger Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup, formand for Voksenudvalget i Billund Kommune.

Målet med konferencen er, at Billund Kommune får input til løsninger på fremtidens velfærdsudfordringer, som politikere og forvaltning kan arbejde videre med.

Hvad kan man opleve?

Programmet byder på oplæg ved journalist og forfatter Karen Lumholt, foredrag ved livsstilsekspert Christine Feldthaus og paneldebat om spørgsmålet ”Krav og ansvar i fremtiden. Hvad kræver det af kommune, civilsamfund og borgere, hvis vi skal bevare velfærdssamfundet?”

Konferencen finder sted onsdag den 31. maj i Magion, Grindsted, kl. 16.00-20.30. Deltagelse er gratis og inkluderer let aftensmad.

Af hensyn til forplejning skal man tilmelde sig senest 21. maj på www.billund.dk/konference2023