Britta Vadh fejrer 25-års jubilæum i LEGO den 17. august 2023

Britta VadhBritta Vadh - PR-Foto: LEGO

Britta Vadh, Grindsted, fejrer torsdag den17. august 2023, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Britta blev i 1990 ansat som lærling i maskinværkstedet.

Fra 1993 til 2001 var Britta ude af virksomheden for at prøve kræfter med andre opgaver, men kom tilbage i 2001 og her startede hun op i formværkstedet som formreparatør på Kornmarken fabrikken. I dette job reparerede hun forme til produktionen i støberiet.

I 2012 kom Britta Vadh med i et nyt projekt hvor hun fik lov til at arbejde med forme til et formkoncept også kaldet MNG.

I 2015 blev hun flyttet til Mould Qualification hvor hun optimerede nye forme til produktionen. Efter nogle gode år i dette job, kom Britta i ATE hvor hun i dag har hendes daglige arbejdsopgaver såsom at kontrollere kaviteter til prøvetest.

Derudover har hun opgaver hvor hun er med til at opsortere emner med fejl i samt pakning af LEGO elementer. Britta udfører dette med stor præcision og nøjagtighed. Hun er meget kvalitetsbevidst og efterlever mottoet ”det bedste er ikke for godt”.

Britta er en meget vellidt kollega der altid møder glad og positiv ind på arbejde. Hun er meget pligtopfyldende og alle opgaver bliver altid udført til UG. Afdelingen nyder rigtig godt af Brittas kompetencer fra tidligere job i virksomheden.

 

-.-