Den lille butik fejrer 10 års jubilæum

Den lille ButikDen Lille Butik - Foto: René Lind Gammelmark

Den Lille butik på Lindegården ved Grindsted fejrer tirsdag den 5. september 10 års jubilæum. Butikken hører under Aktivitet og arbejde i Billund Kommune.

Butikken startede i Grindsted by og efter 7 gode år i byen, flyttede Den lille Butik ud på Lindegården på Tingvejen 387. Vi ser nu at kuknder finder vej til Lindegården, både når de kommer gående med stierne fra byen, eller når de kommer kørende forbi på Tingvejen.

Vores kunder er overrasket over udvalget og kvaliteten på vores produkter, og vi kan se at de kommer igen fortæller Rikke Rasmussen fra Den lille Butik.

Både borgerne og personalet er glade for, at butikken nu ligger sammen med de arbejdende værksteder. Det giver nye muligheder for, at alle borgere kan være med til at hjælpe i butikken og se at deres produkter blive solgt. I værkstederne arbejder vi med træ, tekstiler, keramik, glas og årstiden blomster og grønt som vi forspirer i drivhuset. Sydtoften 4, som også er en del af Aktivitet og arbejde, fremstiller glas, smykker, kort, træ mm. til Den lille Butik i deres værksteder.

I Aktivitet og arbejde på Lindegården er der højt til loftet, hvor vi ser borgernes individuelle kompetencer, som de gør brug af både i værkstederne og når græsset skal slås og dyrene fodres.

Den lille butik holder åben alle hverdag fra kl. 10.00 til 14.00. Men på tirsdag holder Butikken længere åbent –  til kl. 15.00, hvor vi fejrer jubilæet hvor vi giver 10 % på alle varer i butikken og er vært ved en kop kaffe og et stykke kage.

Den lille butik fejrer 10 års jubilæum

PR-Foto: Den lille Butik

Den lille butik fejrer 10 års jubilæum

PR-Foto: Den lille Butik

Den lille butik fejrer 10 års jubilæum

PR-Foto: Den lille Butik

PR-Foto: Den lille Butik

PR-Foto: Den lille Butik