Ugens Film uge 36/2023 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film uge 36/2023 i Grindsted Kino er filmene Oppenheimer, Barbie og Teenage Mutant Ninja Turtles.

 

Oppenheimer – Spiller: 4. – 7. september

Det historiske drama ‘Oppenheimer’ er en film om den amerikanske fysiker J. Robert Oppenheimer, som står bag opfindelsen af atombomben.

Filmen er baseret på den Pulitzer Pris-vindene “American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer” af Kai Bird og Martin J. Sherwin.

‘Oppenheimer’ er skrevet og instrueret af Christopher Nolan, som senest lavede filmen Tenet og tidligere har lavet film om Anden Verdenskrig med Dunkirk.

 

Ugens Film

PR-Foto

Barbie – Spiller: 8 – 10.  september – samt Baby-bio onsdag den 6. september kl. 10.00

Filmen ‘Barbie’ er en live-action film baseret på dukken fra Mattel.

At bo i Barbie Land betyder, at man på alle måder er perfekt på et perfekt sted. Medmindre man går rundt med en eksistentiel krise. Eller er en Ken.

Det ikoniske dukke-par Barbie og Ken spilles af Margot Robbie og Ryan Gosling.

Ugens Film

PR-Foto

Teenage Mutant Ninja Turtles – Spiller:  9. – 10.  september

Animationsfilmen ‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’ handler om ninja-padderne Leonardo, Raphael, Michelangelo og Donatello.

De fire Turtle-brødre har levet en beskyttet tilværelse i New Yorks kloakker uden kontakt til menneskene over dem. Det bliver der vendt op og ned på nu.  Deres nye ven April O’Neil hjælper dem i kampen mod et mystisk forbrydelsessyndikat. Men det bliver sværere end som så, for en mutanthær er i lige i hælene på dem.

 

Ugens Film

PR-Foto

 

Ugens Film