Ugens Film Uge 40/2023 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film Uge 40/2023 – hvor der hele fem forskellige film på plakaten

 

Mandag den 2. oktober er biografen lukket på grund af en lukket forestilling

 

Madelaines Paris – Spiller: 3. – 4.  oktober

Filmen ‘Madeleines Paris’ handler om den 92-årige Madeleine, som skal flytte på et alderdomshjem, og taxachaufføren Charles, der skal bringe hende derhen.  På vejen til alderdomshjemmet accepterer Charles at køre Madeleine forbi alle de steder, der har haft en stor betydning for hendes liv. Dette tager dem gennem Paris’ gader. Begge er de uvidende om, at de under køreturen vil knytte et enestående og unikt venskab, der for evigt vil ændre deres liv.

Biografklub Danmark

Ugens Film

PR-Foto

 

Baby-bio – Book Club 2  – Spiller: 4. oktober k. 10.00

Filmen ‘Book Club 2: The Next Chapter’ er opfølgeren til Book Club fra 2018, som handlede om fire modne kvinder, der begyndte at læse E.L. James’ erotiske bestseller ‘Fifty Shades of Grey’ i deres månedlige bogklub.

Bill Holderman sidder igen i instruktørstolen, mens Jane Fonda, Diane Keaton, Mary Steenburgen og Candice Bergen også vender tilbage foran kameraet i rollerne som de fire veninder Vivian, Diane, Carol og Sharon, der denne gang rejser til Italien sammen.

Ugens Film

PR-Foto

 

Bastarden – DK-premiere 5. spiller derefter til den 15. oktober

Filmen ‘Bastarden´(tidligere ‘Kongens Land’) fortæller den sande historie om kampen om den uopdyrkede jyske hede i 1750’ernes Danmark – en kamp om naturen, kærlighed, ondskab, store ambitioner og ofre.

I 1755 er det Frederik 5’s største ønske at kolonisere og civilisere den jyske hede, derfor begiver den fattige kaptajn Ludvig Kahlen sig afsted for at opdyrke heden. Det viser sig dog at være en større udfordring, da jorden er gold, og både ulve og lovløse hærger landet. Han får sig desuden hurtigt en fjende i den frygtindgydende godsejer Frederik de Schinkel, der forsøger at tvinge Kahlen væk. Da Schinkels husholderske, Ann Barbara, løber væk og søger tilflugt hos Kahlen, formes der et stærk bånd mellem de to, og sammen tager de kampen op.

Ugens Film

PR-foto

 

Felix og den skjulte skat – Spiller: 7. – 8. oktober

I animationsfilmen ‘Felix og den skjulte skat’ drager den 12-årige Felix fordel af sin mors fravær, da hun sejler ud på et krydstogtskib for at hvile og slappe af. Felix er overbevist om at hans far, som forsvandt til søs for to år siden, stadig er i live. Sammen med Gamle Tom, en pensioneret fisker, en et-benet papegøje med tendens til tyveri, og en kat, som opfører sig som en hund. Rejsen bringer dem til Mørkeskygge Ø, hvor et hemmeligt, underjordisk samfund anført af lederen Morgäa med storhedsvanvid er i besiddelse af en uvurderlig skat.

Ugens Film

PR-Foto

 

Trolls 3 – snigpremiere – Spiller: 8. oktober 14.00

Animationsfilmen ‘Trolls 3’ er den tredje film om de små trolde med det farverige hår. Efter to film fyldt med venskab, glimmer og en masse flirt er Poppy og Branch nu officielt, endelig, et par! Efterhånden som de lærer hinanden at kende, opdager Poppy, at Branch har en hemmelig fortid som medlem af hendes yndlings boyband – fænomenet BroZone – med de fire brødre: Floyd, John Dory, Spruce og Clay. BroZone gik – ligesom familien – i opløsning, da Branch stadig var en baby, og Branch har ikke set sine brødre siden.  Men da Branch bror Floyd bliver kidnappet på grund af sine musikalske talenter af et par skumle popstjerneskurke – Velvet og Veneer – må Branch and Poppy begive sig ud på en oplevelsesrig og følelsesladet mission for at genforene de andre brødre og redde Floyd fra en skæbne, der er endnu værre end popkulturel forglemmelse.

 

Ugens Film

PR-Foto

 

 

Ugens Film