Ugens film i Grindsted Kino

Foto: René Lind Gammelmark

I uge 45 har Grindsted Kino kun en enkelt film på plakaten

 

Reprise – Hvor flodkrebsene synger – Vises: 7. – 10. november

Filmen ‘Hvor flodkrebsene synger’ handler om den forladte pige Kya, der vokser op for sig selv i marsken i det dybe syd-USA. I årenes løb spredes rygterne om “Marskpigen” i byen, og den skarpsindige og viljestærke Kya isoleres fra samfundet. Hun drages af to unge mænd fra byen, men da en af mændene bliver fundet død, bliver Kya anklaget for mord.

PR-Foto

 

Grindsted Kino er lukket fra den 11. – 20. november – hvor vi får besøg af GAS

GAS har lejet biografen, hvor de øver på forestillingen Bølle Bob. Forestillingen bliver vist den 18. kl. 19.30, 19. kl. 11.00 – 15.00 og 20. november kl. 11.00. Så kom ind og få en festlig oplevelse med alle de unge ”skuespillere”, der prøver kræfter med de skrå brædder.

Billetter kan købes i Kulturhuset – Grindsted Kino

PR-Foto