LEGOLAND har det største Halloween setup nogensinde

største HalloweenLegoland i Billund er pyntet op til halloween og uhygge i efterårsferien - PR-Foto: LEGOLAND/Bo Amstrup

Største Halloween i LEGOLAND® nogensinde: Kom til monsterfest og oplev det helt nye monstershow

LEGOLAND åbner porten til en endnu mere (u)hyggelig halloweensæson den 29. september, hvor et helt nyt monstershow, en kæmpe monsterfest og endnu flere halloweendekorationer skal give gæsterne en skræmmende god oplevelse

største Halloween

PR-Foto: LEGOLAND

 
Halloweensæsonen nærmer sig med hastige skridt, og fra den 29. september til 28. oktober bliver LEGOLAND invaderet af monstre. Allerede ved indgangen til parken møder gæsterne de tre nye kæmpestore LEGO græskar, og herfra begiver man sig ud i en halloweentematiseret park fyldt med levende monstre og to nye LEGOLAND halloween karakterer, en kæmpe LEGO græskar mark og det helt nye monstershow.
største Halloween

PR-Foto: LEGOLAND

Nyt monstershow – V.I.M. Dance party

Miniborgen i Knights’ Kingdom bliver som noget nyt i år forvandlet til et (u)hyggeligt Monster Party Show. Showet hedder V.I.M. Dance Party og er kun for Very Important Monsters. Her kan hele familien se frem til en ægte halloweenfest, hvor LEGOLAND karaktererne Lord Vampyre og Wolfguy står i spidsen for at lære alle børn at danse som vaskeægte monstre. De får også brug for publikums hjælp undervejs.
– Det er superspændende for os at kunne præsentere et nyt show i LEGOLAND. Normalt bruger vi udelukkende vores lille borg i højsæsonen, men nu kan vi endelig slå dørene op for et halloweentematiseret show for hele familien. Vi er allerede i fuld gang med at øve os, og jeg kan godt love, det bliver monsterfedt, siger Christina Østergaard Hansen, som er rides og entertainment manager og ansvarlig for events i LEGOLAND.
 
største Halloween

It’s Party Slime – kom med til Monsters’ Ball

Borgen i Knights’ Kingdom er i år forvandlet til aktiviteten Monsters’ Ball, hvor hele familien kan komme inden for til fest og forbudte dansetrin. Her møder man skræmmende halloweenvæsner, dansende monstre og gæsterne kan se frem til en forskrækkelse eller to. Attraktionen Monsters’ Ball er anbefalet til børn fra 5 år og op.
– Efter sidste års store succes med vores halloweenaktivitet Monster Mansion med levende monstre, har vi taget skridtet videre og kan nu invitere vores gæster på en skræmmende monsterfest i Monsters’ Ball. I år kalder vi det It’s Party Slime, som betyder, at gæsterne kan se frem til at opleve levende monstre have en fest, hvor der også er chance for at blive budt op til dans. Vi glæder os til at se gæsternes reaktion på det nye koncept, som giver masser af anledning til sjov og gys, fortæller Christina Østergaard Hansen i en pressemeddelelse.
Udover disse aktiviteter byder halloween i LEGOLAND også på den klassiske Brick or Treat aktivitet, en skræmmende god 4D film: The Great Monster Chase og så kan hele familien bygge hæslige halloweenskabninger og skøre græskar af LEGO klodser flere steder i parken.
Det nye monstershow V.I.M. Dance Party, Monsters’ Ball og Brick or Treat kan opleves alle lørdag fra 30. september til 28. oktober og hele efterårsferien.
største Halloween

PR-Foto: LEGOLAND

største Halloween

PR-Foto: LEGOLAND