Røde Kors holder landsindsamling søndag den 1. oktober

Røde Kors holder landsindsamling søndagPR-Foto: Røde Kors

Fordi ingen skal stå alene – deltag i Røde Kors landsindsamling søndag den 1. oktober 2023 fra kl. 11 til 14.

I år med fokus på udsatte børnefamilier i Ukraine, Afghanistan, Yemen og  Danmark.

Hvis du vil hjælpe med at samle ind skal du møde op på Frivilligcenter Billund, Nymarksvej 10, 7200 Grindsted fra kl. 10.00

Røde Kors Grindsted håber på stor tilslutning til indsamlingen, og på mange glade givere når de går rundt skriver de i en pressemeddelelse.

 

Det går pengene til 

Pengene fra årets Røde Kors-indsamling går blandt andet til ukrainske børn og deres familier, som mærker krigens rædsler, og katastroferamte børn i Yemen og Afghanistan, der har desperat brug for mad, vand og akut lægehjælp.  

I Danmark går pengene til blandt andet udsatte familie, der kæmper med svære livssituationer og en trængt økonomi. Mange børn oplever at stå udenfor fællesskabet, fordi der ikke er penge til fritidsaktiviteter og ferieminder.

 

En frivillig samler i typisk 1.000 kroner ind. For 1.000 kroner kan Røde Kors for eksempel give:

  • Varme nødhjælpstæpper til 20 børn og voksne på flugt.
  • Fødevarepakker til 10 mennesker i en hel måned.
  • Et års støtte til et barn i en udsat familie i Danmark.

Du får udleveret indsamlingsmateriale og navneskilt, når vi mødes på Frivilligcentret. Og når du kommer tilbage igen, kan du få en tallerken varm suppe og kaffe og kage skriver Røde Kors Grindsted i pressemeddelelsen.

 

I år er der ekstra ”gulerødder” til indsamlerne – det er faktisk lidt vildt!

Som medlem af Coop får du 175 kr. i medlemsbonus som tak for din indsats, når du har gået din rute. Meld dig som indsamler her: Røde Kors indsamling COOP gave så modtager du automatisk en mail mandag den 2. oktober med information om, hvordan du får din medlemsbonus. Hvis du allerede har tilmeldt dig som indsamler, så skriv til anwso@rodekors.dk

 

DFDS tilbyder et gratis Minicruise til Oslo for op til 4 personer som en særlig tak til dig, der samler ind for Røde Kors i år. Du får automatisk tilsendt gavekortet på e-mail efter indsamlingen. Ruten er København – Oslo i én indvendig standardkahyt.

Se detaljerne og tilmeld dig på dette link: Røde Kors indsamling DFDS gave

 

Du kan på forhånd tilmelde dig til:

Jane Jørgensen                   81 71 13 14

Anne Eriksen                       44 11 97 38