Merlin direktør Scott O’Neill besøgte LEGOLAND Billund

Scott O'NeillChristian Woller og Scott O'Neill - Foto: Marianne Thorø

Af Marianne Thorø

 

Det var hans tredje besøg i Billund, men første gang i dag at den nye direktør for Merlin Entertainment, Scott O’Neill oplevede LEGOLAND Billund i drift.

Han tiltrådte som CEO i slutningen af sidste år og nu var det altså på tide at opleve den originale LEGOLAND park i Billund med gæster og ansatte til stede.

– Det er fedt at opleve parken når den er åben, og jeg prøvede endda også Polar Expressen sammen med Christian (Woller, LEGOLAND Billunds direktør, red.). Jeg elsker rutsjebaner, så det var fest at prøve. Jeg kan også godt lide alt det grønne her i Billund, hvor jeg også bemærker hvor rent det er. Men det bedste er nu engang at se børnene i parken lege med deres forældre, for det er jo dét vi forsøger at gøre: at være med til at skabe minder og lykke og sprede glæde, siger Scott O’Neill.

For ham er det noget helt særligt at besøge den allerførste LEGOLAND i Billund, hvor det hele startede.

Det var her Godtfred Kirk Christiansen skabte en park, hvor man kunne kigge nærmere på de mange LEGO-modeller der blev bygget. Og selvom LEGOLAND er vokset og har udviklet sig ret meget siden, og er kommet i hænderne på en kæmpe underholdningsgigant som Merlin, så mener Scott O’Neill stadig at man hylder Godtfred, hans visioner og tanker om et land i LEGO.

– Hos Merlin snakker vi ret ofte om, hvor vigtigt det er at forvalte den utrolige arv efter Kirk Kristiansen-familien bedst muligt og at vi forstår det vigtige i at tage et af verdens bedst kendte brands og vække det til live. Og det er faktisk noget af et privilegium at få lov til det, siger Scott O’Neill.

 

Scott O'Neill

Foto: Marianne Thorø