Søndag mødte Jeppe og Jessica borgmester Stephanie Storbank

Foto: René Lind Gammelmark

Af Marianne Thorø

Siden det blev afgjort, at Jeppe Klitgaard fra Billund og Jessica Nicole Pedersen fra Sdr. Omme var de to 18-årige, der skulle repræsentere Billund kommune ved Prins Christians fødselsdag senere på denne måned, har de to unge kun mødtes via sociale medier.

Jeppe Klitgaard- Foto: René Lind Gammelmark

Jessica Nicole Pedersen – Foto: René Lind Gammelmark

Men søndag mødtes de for første gang da borgmester Stephanie Storbank havde sat dem begge stævne for at få en sludder med dem og lære dem bedre at kende.

– Jeg synes det er nogle fantastiske unge mennesker vi her sender afsted, så de kommer til at repræsentere vores kommune rigtig godt, lød det fra Stephanie Storbank efter mødet med de unge mennesker.

Jeppe Klitgaard og Jessica Nicole Pedersen har endnu ikke fået de præcise dessiner fra Kongehuset om hvad der skal ske på selve dagen, men de glæder sig først og fremmest begge til at møde en masse andre jævnaldrende fra hele landet.

– Jeg tror det bliver fedt. Det mærkelige er at man glæder sig, men man ved ikke helt hvad man glæder sig til, men det bliver helt sikkert en oplevelse for livet, siger Jeppe Klitgaard, mens Jessica nikker og tilføjer:
– Jeg synes det er så godt et initiativ fra Kongehusets side, og det er en fed måde at gøre det på ved at lade unge fra hele landet mødes, siger Jessica Nicole Pedersen.

Søndag den 15. oktober skal de to udvalgte deltagere til H.K.H. Prins Christians 18-års Fødselsdagsgallataffel på Christiansborg Slot, sammen med to 18-årige deltagere fra hver af landets 98 kommuner samt Færøerne og Grønland og en række 18-årige kulturpersonligheder