“Giv en hånd”- et initiativ til alle i Billund Kommune

Giv en håndPrivatfoto

I et initiativ, der søger at støtte dem der har brug for det i Billund Kommune, inviterer Frivilligcenteret i samarbejde med Vestermarkskirken i Grindsted til en dag fyldt med solidaritet og næstekærlighed. Arrangementet, “Giv en hånd”, er for dem i behov af praktisk hjælp, hvad enten det skyldes sygdom, alder eller andre livsomstændigheder.

 

Dagen tager udgangspunkt i det vigtige fællesskab, som eksisterer i vores lokalsamfund. Her kan du hjælpe en person med en praktisk opgave, som de ikke selv kan klare, eller spørge en om de ikke kunne have brug for en ekstra hånd. Frivilligcenteret opfordrer desuden alle med overskud til at deltage og hjælpe en medborger med et problem.

 

Succeskriteriet for “Giv en hånd” er simpelt: Hvis dem, der får hjælp, føler sig hjulpet, er missionen lykkedes. Ud over at bistå dem i byen, der har brug for det, vil arrangementet også tilbyde gratis morgenmad fra kl. 09.00 til 09.30, frokost fra kl. 12.00 til 13.00, og kaffe og kage til sidst ved kl. 14.00.

 

“Giv en hånd” løber af stablen på Frivilligcenteret, Nymarksvej 10, 7190 Billund, den 28. oktober 2023 kl. 9.00.  Mere information Johannes Johansen på 61607369.