Ib Jensen er godt på vej til at have løbet marathonløb nr. 100 – Team Mormor Løbet er i fuld gang

Ib Jensen ved Engsøen - Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag kl. 9 gik starten på Team Mormor løbets marathon løbere. Blandt dem var Ib Jensen, der er medinitiativtager til Team Mormorløbet i Grindsted. Ib Jensen løber denne lørdag sit marathonløb nr. 100.  

Før Ib løb afsted på ruten fik Netavisen Grindsteds redaktør en snak med ham om dagens tur. 

Jeg har være meget spændt på at skulle afsted. Når man ser vejret er jeg glad for det ikke var i går vi skulle afvikle Team Mormorløbet. I dag er vejret meget bedre. Der er mange erfarne løbere med her på marathondistancen, hvor vi er 28 tilmeldte. Der er to der har meldt afbud på grund af sygdom.

I alt var der 86 tilmeldte til årets Team Mormorløb.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se billederne i stor størrelse