Penge til udkantsgymnasierne er nu kommet på plads ved finanslovsforhandlingerne.

Penge til udkantsgymnasierneGitte Barkholt rektor på Grindsted Gymnasium og Anni Matthiesen Venstres børne- og undervisningsordfører – da Anni lige havde overbragt den gode nyhed. - PR-Foto

Penge til udkantsgymnasierne

 

Fandt penge til tilskud ved finanslovsforhandlingerne

Jeg er rigtig glad for, at der ved finanslovsforhandlingerne er fundet penge til at forlænge det ekstra tilskud til de små landdistriktsgymnasier i 2024. Dette betyder, at det midlertidige tilskud på 500.000 kroner, som hvert gymnasie i landdistrikterne så ud til at miste nu heldigvis er fundet og dermed kan man ånde lettet op på disse gymnasier udtaler Anni Matthiesen i en pressemeddelelse.

 

Vejen Gymnasium og HF samt Grindsted Gymnasie- og Erhvervsskole

Jeg kontaktede naturligvis både rektor Lars Amdisen Bossen fra Vejen Gymnasium og HF og besøgte selv rektor Gitte Barkholt på Grindsted Gymnasie- og Erhvervsskole i sidste uge – hvor jeg kunne glæde dem begge med at fortælle, at pengene nu var fundet. På disse gymnasier forudser man at elevtallet vil falde yderligere de næste år – derfor er disse penge også afgørende for at man kan få økonomien til at hænge sammen fortæller Venstres børne- og undervisningsordfører Anni Matthiesen.

 

Håber på taxameterreform

Jeg håber, at vi inden næste år har fået en taxameterreform på plads, så vi én gang for alle får rettet op og givet en permanent håndsrækning til de små landdistriktsgymnasier udtaler Anni Matthiesen.