MGP 2024 Gallashow i MAGION

MGP 2024 Gallashow i MAGION

 Årets største fest for hele familien (MGP 2024 Gallashow) kommer til MAGION!

Og her er DU selvfølgelig også inviteret. MGP-finalisterne spiller deres ørehængende hits og gir den max gas. Årets show bliver alt andet end kedeligt. Det bliver festligt, det bliver farverigt og fuldstændig fantastisk.

Showet bliver bundet sammen af en fantastisk DR vært (offentliggøres senere), og som ekstra krydderi på showet kommer tidligere vinder af MGP og netop aktuel i DR ULTRA’s ‘Klassen’, Emma Lihle og ISSO også forbi til det vildeste show. 

”Vi er stolte over at vi i samarbejde med DR kan præsentere MGP 2024 i MAGION og du kan allerede nu sikre dig billetter til stå koncerten og dermed forkæle dine små og store størrelser derhjemme med en festlig julegave,” fortæller Henrik Steen-Andersen i en pressemeddelelse.

Vi glæder os til at feste med jer lørdag den 13. April 2024! 

Billetterne er sat til salg på Ticketmaster.dk eller magion.dk og koster 150,- kr. + gebyr

Se mere på www.magion.dk

Obs! Galla showet er ikke er TV Showet, og vi kan ikke garantere, at alle årets artister deltager. Hvis enkelte ikke deltager, vil det fremgå af magion.dk, når vi nærmere os showet.