MJunker har fået kvalitetscertifikat fra BOSCH

Foto: René Lind Gammelmark

Lokalt værksted leverer enestående kvalitet

Det lokale værksted og Bosch Car Service-medlem MJunker.dk i Grindsted har opnået et enestående resultat i kvalitetstesten fra Bosch. Det viser, at teamet hos MJunker.dk har kontinuerligt engagement og fokus på kvalitet, så man sikrer den bedst mulige service til kunderne.

 

Program for kvalitetsstyring

Bosch får regelmæssigt uafhængige auditører til at besøge værksteder, der er en del af Bosch Car Service netværket, hvilket sikrer at kontrolresultaterne forbliver objektive. Den omfattende kontrol gennemgår alle aspekter på værkstedet, fra at sikre at der bliver givet et professionelt indtryk, leveret god kundeservice til at der er en effektiv driftsproces. Testkunden vurderer både den generelle kundeoplevelse og værkstedets tekniske kompetence.

 

Hvad betyder det for MJunker.dk

Indehaver Michael Junker fortæller: Vi er utrolig stolte over kvaliteten, som vores værksted og personale leverer. Anerkendelsen fra Bosch hjælper os til at vise vores kunder, at vi leverer topkvalitet.

 

Michael Junker – Foto: René Lind Gammelmark

 

Om Bosch Car Service

MJunker er en del af det globale Bosch Car Service netværk, der består af 15.000 nøje udvalgte, uafhængige værksteder i mere end 150 lande. Efter en grundig udvælgelsesproces, modtager de godkendte værksteder træning af højeste niveau i teknisk ekspertise og kundeservice. Bosch Car Service teknikere oplæres i den nyeste teknologi, og anvender det seneste diagnoseudstyr og nyeste værktøj.