Fastelavn som integration

Foto: Privatfoto

Fastelavn som integration da Kontakten søndag holdt fastelavnsfest på Mødestedet.

Søndag eftermiddag var der omkring 60 fremmødte til Kontaktens Fastelavnsfest

En del af børnene var faste brugere af Kontaktens tilbud om lektiehjælp med deres familier, men andre nysgerrige var også dukket op på Mødestedet til fastelavnsboller, kakao, og kaffe eller the. Interessen samlede sig hurtigt om de to fastelavnstønder, der var hængt op. Børnene måtte dog væbne sig med lidt tålmodighed, for der skulle først spises fastelavnsboller. Men de voksne blev siddende ved kaffebordene tog børnene opstilling for at finde og kåre kattekonger og -dronning.

– Det var et vellykket arrangement. Børnene var begejstrede, og med fastelavnsfejringen bidrager vi en lille smule til at flere oplever dansk kultur. Kontaktens formål er at bidrage til integration af flygtninge, og det gør vi blandt andet med et arrangement som dette, fortæller Bjarke Friis, der er bestyrelsesformand for Kontakten i en pressemeddelelse.

 

Fakta om Kontakten:

Kontakten er en forening, der er sat i verden for at skabe kontakter og relationer mellem flygtninge i Billund kommune og danskere. Det sker blandt andet via lektiehjælp og hverdagsrådgivning fra foreningens lokaler på Østerbrogade 2 i Grindsted. Desuden er der kvinde- og mandegruppe samt sociale arrangementer

 

fastelavn-som-integration

Foto: Privatfoto

fastelavn-som-integration

Foto: Privatfoto

fastelavn-som-integration

Foto: Privatfoto

fastelavn-som-integration

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

fastelavn-som-integration

Foto: Privatfoto

fastelavn-som-integration

Foto: Privatfoto

fastelavn-som-integration

Foto: Privatfoto

fastelavn-som-integration

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto