Skal du med til årets Sports- og Kulturgalla ? – billetsalget er nu åbent

LEGOLAND Billund Garden - Foto: René Lind Gammelmark

Nu kan du sikre dig en billet til det festlige og traditionsrige Sports- og Kulturgalla, som i år afholdes fredag den 5. april i MAGION. Aftenens program inkluderer prisuddelinger, forskellige indslag, spisning og masser af underholdning

 

Det er igen tid til at fejre de store og særlige præstationer og indsatser inden for sports- og kulturlivet i Billund Kommune i det forgangne år.  

Publikum kan som altid se frem til et festligt show med underholdning, prisuddelinger, taler, videoklip og andre spændende indslag, når Billund Kommune inviterer til Sports- og Kulturgalla.

Sidste år deltog over 400 fra idræts- og kulturlivet sammen med mange engagerede borgere fra hele kommunen. Sports- og Kulturgalla er ikke blot for de nominerede eller dem, der er en del af sports- og kulturlivet. Det er for alle, der er nysgerrige på området og ønsker at deltage i fejringen af prismodtagerne til en uforglemmelig og underholdende aften. Alle er velkomne!

 

Uddeling af priser og hædersbevisninger

Traditionen tro uddeles en række hædersbevisninger samt priserne: Årets Hold, Årets Leder/Træner, Årets Kulturtalent, Årets Idrætstalent, Årets Kulturpris, Årets Idrætspris og Æresprisen 2023. I år uddeles også en helt ny pris: Årets Skulderklap.

Kultur- og Fritidsrådet har udvalgt de nominerede blandt alle indstillede i hver kategori. Vinderne afsløres til showet, hvor over 100 hædersbevismodtagere også skal på scenen.
Yderligere information om de forskellige priser og hædersbevisninger kan findes på www.billund.dk/sports-og-kulturgalla.

 

Underholdning og stjernestøv

Konferencier Sisse Gram de Fries vil på festlig vis guide publikum gennem aftenens program, der inkluderer prisuddelinger, forskellige indslag, spisning og masser af underholdning.

Sisse er opvokset i Grindsted og har trådt sine barne- og ungdomssko i Billund Kommunes kultur- og fritidsliv. Hun sang i mange år i ’MUK’ (musikskolens ungdomskor) og var en ivrig elev til guitar-, fløjte- og klaverundervisning ved musikskolen. Derudover var hun også aktiv til Grand Prix gymnastik.

Sisse kan både skrive skuespiller, komiker, børnevært, podcaster, radiovært, dukkefører og meget, meget mere på CV’et. Hun har en fantastisk energi på scenen, er nærværende og griber mennesker i alle aldre. 

Publikum kan bl.a. se frem til underholdning fra LEGOLAND Billund Garden, der traditionen tro spiller op til fest, ligesom GGIF Grand Prix vil præsentere et udsnit af deres opvisningsprogram med masser af glimmer, farver og energi.

Der vil også være indslag fra Talent Billunds Moderne Dansere og spændende talks i ”den varme sofa”. Her kan publikum høre Olivia Kirkegaard fra Grindsted fortælle om sin oplevelse, da hun i januar vandt DIF’s pris ”Årets holdkammerat” til det store SPORT2023-gallashow i BOXEN samt møde de to lokale Oscar-nominerede Lasse Lyskjær Noer (filminstruktør) fra Billund og Christian Norlyk Larsen (producer) fra Grindsted. 

 

Fakta:

  • Sports- og Kulturgalla afholdes i år fredag den 5. april fra kl. 17.30 i MAGION.
  • Billetsalget slutter den 27. marts kl. 12.00.
  • Billetterne koster 125 kroner pr. stk. (+ billetgebyr) og kan købes via www.billund.dk/sports-og-kulturgalla

Showet rummer ud over prisuddeling afpriser og hædersbevisninger også taler, underholdning, indslag og spisning