Frisørsalonen er nu flyttet ind i Roseannes tidligere lokaler

Foto: René Lind Gammelmark

Frisørsalonen Arhair by Simone er flyttet ind nabobygningen hvor Roseanne tidligere havde butik

 

Det er Frisør Simone Møller Jensen der sammen med de to andre frisører, eleven Trine samt Sandra Harlev Ebbesen der siden 1. december 2023 har lejet en stol i salonen hvor hun som arbejder som selvstændig frisør.

I Juni 2023 flyttede Simone salonen fra Morsbøl Skolevej til den gamle boghandel i Borgergade,  men da Roseanne lukkede fik hun muligheden for at flytte ind i Martin Moens bygning, hvor der er 20 kvadratmeter mere plads.

Ud over de tre frisører, er der et lokale som Simone har lejete ud til Sandie (Shanthiiyaa Mahendiran) der har klinikken Bloome.  Hun har i de nye lokaler fået et meget bedre lokale til hendes klinik. Vi får også et meget bedre venteområde forklarer Simone.

Næsten færdige

Vi er næsten helt på plads, der mangler lige lidt skabslåger, nogle gardiner og en sofa.  Flytningen er gået rigtig godt, pigerne fra Salonen har sammen med Simones kæreste og familie hjulpet med flytningen.

De nye lokaler er kun 20 kvadratmeter større end den gamle, men her er lokalerne delt lidt op i rum, så man ikke føler det er så stort. På den måde bliver det lidt hyggeligere mener Simone.

 

Turde ikke drømme om det

De nye lokaler er bare blevet rigtig gode. Da jeg startede som selvstændig frisør for 4 år siden havde jeg ikke turdet håbe på at få så flot en salon.  

Den næste frisør er allerede klar når Sandras kalender er fuldt booket. Det fungerer rigtig godt med at leje en stol ud til en anden selvstændig frisør. På den måde har vi jo flere kolleger.

Vi kan godt lide det vi laver, derfor vil vi gerne gøre noget ekstra. Martin Moen er en fantastisk udlejer. Han har været rigtig god til at få tilpasset lokalerne. Martin sørgede også for at der var vand og afløb til de tre stole hvor vi vasker vores kunders hår. Jeg håber Martin kommer til at lave meget mere i byen. Det er lækre lokaler der ikke koster en formue at leje. Martin tænker meget nyt, og gør det ordentligt fra starten af. Det gør også at her vil jeg gerne blive i altid mener Simone.

Hvis man vil klare sig som frisør, så skal man leje stole ud – så man har kolleger, ellers har man det hjemme hos sig selv siger Simone. 

Der er et kæmpe opland til Grindsted. Selvom der er mange der siger at der er mange frisører her i byen, så skal man jo huske på at der jo skal være noget for alle. Jeg tror da der er kunder til alle.

Det bliver spændende med den nye retailpark. Det kunne måske trække flere kunder her ned i byen, til caféer, restauranter og specialbutikkerne.  

Simone tror på Grindsted og mener at kunderne er helt nede på jorden.

 

 

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Simone og Salonhunden Nala – Foto: René Lind Gammelmark

Simone Møller Jensen – Foto: René Lind Gammelmark

Salonhunden Nala er selvfølgelig også flyttet med – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Simone Møller Jensen – Foto: René Lind Gammelmark

Salonhunden Nala – Foto: René Lind Gammelmark