Julie Gaarde holder Konfirmations event i forbindelse med sin fagprøve

Julie Gaarde holder Konfirmations eventJulie Gaarde - Foto: René Lind Gammelmark

Julie Gaarde holder Konfirmations event i forbindelse med sin fagprøve – det sker torsdag den 14. marts 2024 fra kl. 15.00 til 17.30 hos Guldsmeden i Grindsted

Julie Gaarde er 23 år gammel og er i gang med at uddanne sig til salgsassistent, med speciale i guld, sølv og ure hos Guldsmeden i Grindsted. Hun er færdig med uddannelsen til september.

Eventet er målrettet dem der skal konfirmeres i år , og eventet laves i samarbejde med Studio Z som har alverdens smykker. Til eventet kommer der en sælger fra Studio Z der vil vise nogle nyheder. 

Julie fortæller at der vil være 15% rabat på alt fra Studio Z til eventet, ligesom de første 20 kunder der køber Studio Z produkter vil få en gratis goodiebag, til en mindste værdi af 844,95 kr.

Der vil også være en konkurrence, hvor man kan vinde et smykke til en værdi af 995,- kr. fortæller Julie.

Julie Gaarde – Foto: René Lind Gammelmark

Når eventet er færdig, går arbejdet med at skrive fagprøve-rapporten så i gang. Hun skal analysere om eventet har givet ekstra salg og om der har været større interesse for produkterne efter hun har haft eventet. Hun skal aflevere fagprøve-rapporten i maj, og skal så i juni til Aarhus Business College’s afdeling i Skåde ved Århus for at forsvare fagprøven.

Julie fortæller at der i butikken vil være flyers som kunderne gerne må komme og hente, og det er også disse flyers der skal bruges for at deltage i konkurrencen.

Julie Gaarde – Foto: René Lind Gammelmark