Martin holder fagprøve

Martin Hansen - Foto: René Lind Gammelmark

Martin Hansen der er butikselev hos tøjbutikken Mr. Hr.P i Grindsted holder fagprøve

Martin er 21 år gammel, og er i fuld gang med uddannelsen som salgsassistent hos tøjbutikken Hr. P i Vestergade i Grindsted. Han startede med en 3-årig HHX på Grindsted Handelsskole, og er nu i gang med en toårig butiksuddannelse.  Skoleperioderne bliver afholdt på Aarhus Business College s Handelsfagskole i Skåde ved Århus.

 

Fagprøven

Martin Hansen skriver i sin fagprøve om Woodbird jeans. Han skal lave et projekt hvor han skal sørge for at salget af Woodbird jeans stiger.  For at markere fagprøven holder Hr. P. en kundeaften den 10. april kl. 18.00hvor kunderne via butikkens facebookside skal tilmelde sig.  Der vil blive leveret mad fra Hotel Hedemarken, ligesom der er sørget for drikkevarer undervejs. 

Denne aften vil der blive fortalt lidt mere om Woodbird jeans, ligesom der vil blive afholdt en konkurrence hvor man kan vinde et par bukser. Selve fagprøveperioden er fra den 1. april til den 14. april. Projektet vil blive promoveret via facebook, med opslag og videoer.

Når fagprøveperioden er slut, skal Martin skrive en fagprøve rapport, hvor han skal analysere hvordan det er gået, hvilke omkostninger har der været, om der er blevet solgt det han på forhånd havde budgetteret med og lignende.  

Den 6. juni skal han så til Skåde hvor han skal forsvare sin fagprøve. 

Martin holder fagprøve

Martin Hansen ved Woodberg jeans i butikken – Foto: René Lind Gammelmark

Er udlært 1. september – butikken mangler en ny elev

Martin Hansen er udlært den 1. september, og da Netavisen Grindsteds redaktør var forbi Mr. butikken mente Martin da også at det var vigtigt at fortælle at man i butikken gerne vil have en ny elev.   Martin fortalte at man bare skulle kigge forbi med en ansøgning og få en snak.

Martin holder fagprøve

Martin Hansen – Foto: René Lind Gammelmark