Meget stor interessse for informationer om tv og internet

Foto: René Lind Gammelmark

Meget stor intertesse for informationer om tv og internet. Hedens Net havde onsdag fra 17 til 20 informationsmøde om det kommende skifte af tv og internet

Interessen for at høre mere om de nye tv og internetløsninger hos Hedens Net var overordentlig stor, og der var kø for at komme til at tale med en repræsentant fra Hedens Net, eller en de konsultenter fra leverandørerne der var med til arragnementet.

Dennis Lauridsen der er formand for Hedens Net er glad for den store interesse der er for at få information, om det der kommer til at ske med tv-signal og internet i foreningen.

Der blev udleveret numre til de fremmødte. På den måde ville bestyrelsen sikre at de der havde spørgsmål fik svar i den rækkefølge de var mødt op på.

Der var repræsentanter fra blandt andet VIOS, Allente, Altibox mv. Der blev forklaret forskellige muligheder i forbindelse med internet og tv. 

Der blev i et tilstødende lokale holdt et fælles oplæg hvor folk kunne høre om de generelle ting der var i forbindelse med skiftet til nye udbydere, og bagefter kunne man så komme ind ved siden af for at få svar på flere spørgsmål, og hjælp til bestilling.

 

Nogen måtte gå forgæves

Dennis Lauridsen og den øvrige bestyrelse har endnu 2 møder planlagt i april, nemlig den 16. april og den 30. april – begge dage er fra kl. 17 til 20. Det vil være mest optimalt hvis folk ikke alle sammen kommer kl. 17 men spreder besøget ud over de tre timer i stedet for.

 

Møder med tilmelding i maj

Den 14. maj, den 16. maj og den 29. maj bliver der afholdt møder hvor man på forhånd skal booke en tid til.  Man booker en halv time, hvor man sammen med en repræsentant fra Hedens Net finder den løsning der passer til det enkelte medlem.  For at deltage skal man tilmelde sig via Hedens Net’s hjemmeside – hvor man booker det tidspunkt man ønsker. Denne funktion er ikke helt klar på hjemmesiden endnu, men hold øje med hjemmesiden og tilmeld dig når denne funktion bliver tilgængelig, hvis du vil undgå at skulle gå forgæves.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark