Landsdækkende tennisdag rammer Grindsted

Landsdækkende tennisdag rammer GrindstedPR-Foto

Landsdækkende tennisdag rammer Grindsted – Lørdag 27. april inviterer tennisklubber landet over til en dag i tennissportens tegn.


Én af dem er Grindsted Tennis- og Padelklub (GTP), der står klar til Tennissportens Dag, hvor samtidig afholdes standerhejsning, og som en bonus oven i hatten tilbyder mulighed for at prøve padel.

Som led i den landsdækkende event Tennissportens Dag inviterer GTP alle interesserede til at lægge vejen forbi klubbens baner på Sdr. Boulevard 23 til en dag med masser af tennis- og padelspil, og hygge fra kl. 13-17. Det er gratis at deltage, og gæsterne kan frit låne ketsjere, bat og bolde.

 

Tennis og padel er for alle!

Til Tennissportens Dag i GTP får alle mulighed for at prøve at spille tennis samt padel”, fortæller klubbens formand Mogens Hansen. ”Alle er velkomne og alle kan være med – uanset alder, og om man har prøvet at spille før. Man behøver ikke være medlem af klubben for at spille denne dag. Alle er velkommen til at prøve både tennis samt padel”

 

Klubflaget hejses grillen tændes

Klokken 13 hejses klubflaget som et tegn på at tennissæsonen starter. Der vil være en kort tale hvorefter spillerne for alvor kan få grus under skoene.
En masse frivillige har været med til at klargøre både padel og tennisbaner, klubhus og udenomsarealer. En kæmpe tak til de frivillige. Det er de frivillige der er med til at klubben kan fungere så godt som den gør” lyder det fra formanden.

Klubben tænder grillen denne dag og er vært for pølser og brød samt drikkevarer.

Vi håber at se en masse både nuværende medlemmer samt interesserede denne dag.