Vinderen af stafetten for august/september er Bonnie Dyrecenter Grindsted

Uffe Schmidt fra Billund ErhvervsFremme ved siden af Myrna Jensen fra Bonnie Dyrecenter Grindsted

Billund ErhvervsFremme’s vandrebold i forbindelse med projektet “Vækst til Erhverv i gadeplan” er for august/september givet til Bonnie Dyrecenter i Grindsted.

Myrna og Charlotte deltager i alt hvad der er arrangeret i forbindelse med projektet, og de ligger en kæmpe indsats i at løfte de ting der giver mening i deres butik.

De har flyttet rundt i butikken for at gøre den endnu mere indbydende, fået lavet nyt film til vinduerne, og ud over dette er de ved at være verdensmestre i brug af de sociale medier, det er stærkt gået fortæller Uffe Schmidt fra Billund ErhvervsFremme til Netavisen Grindsted og fortsætter “Myrna fortalte forleden, da hun sad i et panel, Billund ErhvervsFremme havde i forbindelse med et Netværksmorgenmøde, at de havde fået rigtig meget ud af projektet, og at det er dejligt at lære en masse af de andre detailhandlere at kende”.