Rundvisning med KIRKBI A/S på butikstorvet i Billund

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Billund ErhvervsFremme’s medlemmer kunne tirsdag fra kl. 16 til 18 komme med KIRKBI A/S på rundvisning på det nyt butikstorv i Billund.

Rundvisningen fik en til at glemme håndværkere der tætner, reparerer, udskifter, maler og renoverer. De fleste af lejemålene er udlejet, og på rundvisningen fik deltagerene at vide at der ikke kommer tre bygninger omkring Atami, men kun en enkelt.

Det er ikke kun turisterne, men også lokalbefolkningen der har fundet Butikstorvet igen, hvilket har fået de forretningsdrivende til at føle at livet er kommet tilbage.

KIRKBI A/S fortalte undervejs om processen omkring byggeriet, og blandt andre blev NEXT LEVEL og Curo ved Jens Woeste besøgt. NEXT LEVEL er lejemål for virksomheder, der ønsker at dele lækre fællesfaciliteter.  Der blev også mulighed for at hilse på ejerne af Vinspecialisten og Beth Baun, der er detailbutikker der er flyttet ind i nye lokaler på Butikstorvet.

Butikstorvet i Billund ligger mellem den fritlagte bæk og Vejlevej, og består af 6 lavenergibygninger med attaktive lejligheder, butiks og kontormiljøer. Sidste etape af Butikstorvet er påbegyndt i august måned.

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Vinspecialisten – Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo