Marianne Kjærgaard Therkildsen fejrer den 21. april sit 25-års jubilæum i LEGOLAND

Marianne Kjærgaard TherkildsenMarianne Kjærgaard Therkildsen - PR-Foto: LEGOLAND

Marianne Kjærgaard Therkildsen den 21. april 2023 sit 25-års jubilæum i LEGOLAND® Billund

Marianne Kjærgaard Therkildsens interesse for blomster startede allerede som barn, da hun kom i erhvervspraktik hos en blomsterhandler. Interessen voksede sig så stor, at hun senere hen blev uddannet blomsterdekoratør. Selvom Marianne altid har elsket blomster, så var det ikke i binderiet i LEGOLAND®, man kunne finde hende fra begyndelsen.

20. marts 1998 havde Marianne Kjærgaard Therkildsen nemlig sin første sæson i parken. Her arbejdede hun i LEGOREDO® Generel Store, hvor hun solgte LEGO produkter og arbejdede i den første fotoshop ved Borgen i LEGOLAND®. Senere flyttede hun over i Miniland, hvor hun skulle vaske og reparere modellerne og så til slut i gartneriet, hvor hun blev fastansat. I dag arbejder Marianne Kjærgaard Therkildsen i gartnernes binderi, hvor hun står for at binde buketter i alle former og farver til hotellet, konferencecenteret og LEGO på den anden side af gaden. Marianne Kjærgaard Therkildsen synes, at det der især er dejligt ved at arbejde i binderiet, er at kunne bidrage til at gøre LEGOLAND® til et sted, hvor medarbejdere og gæster synes, det er pænt og rart at være.

Men det er ikke kun arbejdet med blomster, som gør Marianne Kjærgaard Therkildsen glad for at arbejde i LEGOLAND®. Specielt kollegaerne er med til at gøre arbejdsdagen ekstra god, og hun synes, det er dejligt, at hun har så mange søde kollegaer i LEGOLAND®.

I løbet af Marianne Kjærgaard Therkildsens 25 år i LEGOLAND® er der særligt én begivenhed, der står ud. Det var, da Kjeld Kirks ældste datter skulle giftes. Her var de syv mennesker fra gartneriet, der var med til at gøre klar på Schelenborg Gods, hvor brylluppet skulle holdes. Det tog en hel uge, og der var meget travlt, specielt efter kirkeceremonien, hvor Marianne Kjærgaard Therkildsen og hendes kollegaer skulle skynde sig at flytte dekorationerne fra kirken og hen til stedet, hvor festen skulle holdes. Det var rigtig sjovt, men de var meget trætte, da ugen var forbi, husker hun. 

Selv når Marianne Kjærgaard Therkildsen holder fri, tager hun ikke arbejdshandskerne af. Tit og ofte kan man nemlig finde hende i haven hjemme i Give, hvor yndlingsplanterne, hortensiaer, bliver puslet om. Marianne Kjærgaard Therkildsen bor sammen med sin mand, som hun i øvrigt har mødt i gartneriet i LEGOLAND. Tilsammen har de hele seks børnebørn, der bor spredt rundt i landet, og meget fritid går derfor med at besøge dem.

Marianne Kjærgaard Therkildsens 25-års jubilæum bliver fejret med åben reception fredag den 21. april kl. 11 i Multihuset på Hotel LEGOLAND®