Ugens Film Uge 22/2023 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film Uge 22/2023 i Grindsted Kino – hvor der er tre forskellige film på programmet

 

Den lille havfure – Spiller: 29. maj og 3. – 4. juni

Adventurefilmen ‘Den lille havfrue’ (The Little Mermaid) er en live-action genindspilning af Disneys klassiker fra 1989 baseret på danske H.C. Andersens kendte eventyr.

Ligesom i filmatisering af andre Disney-klassikere som Skønheden og Udyret og Aladdin vil filmen indeholde en blanding af de allerede kendte sange samt nye numre af Alan Menken, der stod bag musikken til den oprindelige film, samt Lin-Manuel Miranda.

PR-Foto

Fast & Furious X – Spiller:  29. maj

Actionfilmen ‘Fast & Furious X’ er den 10. film i bilfranchisen om Vin Diesel som Dominic Toretto og resten af det fartglade team.

I dette næstsidste kapitel bliver Dom og hans familie jagtet af den hævngerrige Dante Reyes – spillet af Jason Momoa – der er søn af narkokongen Hernan Reyes, som Dom og hans hold tidligere har slået ihjel i Fast Five. Dante er dog ikke alene. Han arbejder nemlig sammen med den tilbagevendende skurk Cipher, der spilles af Charlize Theron.

PR-Foto

Love again – Spiller 30. maj  – 4. juni

Filmen ‘Love Again’ er en romantisk komedie, som handler om at finde kærligheden igen. 

Priyanka Chopra Jonas (The White Tiger) spiller Mira, der har det svært efter sin forlovedes død. I et forsøg på at håndtere sorgen, begynder hun at sende romantiske beskeder til hans gamle telefonnummer. 

Nummeret har dog i mellemtiden fået en ny ejer, hvilket bliver begyndelsen på en ny romance. 

Love Again – PR-Foto

 

Ugens Film