Sanglærken Tina Wiberg underholder på Torvet i Grindsted på fredag

Tina Wiberg - PR-Foto

Når Grindsted Musikforening og Grindsted Handel på fredag den 11. august endnu engang inviterer til ”Sommermusik på Torvet” i Grindsted, bliver det med sanglærken Tina Wiberg. Vi har fået flere opfordringer på at engagere Tina, så det er jo dejligt at det nu lykkes at få hende til byen igen.

Det bliver en skøn blanding af lyttekoncert, hvor hun spiller velkendte hits og så en omgang fællessang.

Det der skiller dette fællessang ud fra andre, er Tinas væsen. For hende handler det om, at få folk til at grine og have det sjovt og ikke, at man skal være den bedste sanger, men have FOKUS PÅ FÆLLESSKABET i at synge sammen, så ALLE kan være med. Tinas udgave af fællessang kendetegnes ved at krydre fællessangen med: – sjove udfordringer undervejs i sangen – kvinder og mænd synger imod hinanden – både synge, klappe, op og stå m.m. – vestjysk humor og dialekt – erfarne musikere med – små sjove historier/anekdoter – bl. solo & fællessang, en alsidig oplevelse Ovenstående er, hvad der skiller hende ud. Hun giver så meget af sig selv, at det smitter af.

Vi har et begrænset antal stole, så vi opfordrer folk til evt. at medbringe en stol selv skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

 

Det er Grindsted Handel og Grindsted Musikforening der sammen med Billund Kommune har lavet samarbejdet om musikken på torvet, der spilles hver fredag i uge 22 til 35 fra kl. 15 til 18