Fuckdale Havefest 2023

Fuckdale Havefest 2023PR-Foto: Janus Engelbrecht

Fuckdale Havefest 2023 er lige på trapperne. Den 19. august 2023 fra kl. 14.00 til 00.00 er der lagt op til hygge og fest på Fugdalvej 4 ved Hejnsvig.

Det er sjette gang der bliver afholdt Fuckdale, og holdet bag Fuckdale: Flemming Marquardt, Janus Engelbrecht og Henrik Terp Kristensen får hjælp af omkring 50 frivillige.  Vores koner og kærester administrerer alt det med de frivillige. Randi (Flemmings kone) står for det overordnede med flæskestegsburgere og forplejning. Pia (Janus’s kæreste) står for Fuckdale Cocktail, mens Christina (Henriks kone) står for baren – øl mv.

 

Der er som sædvanligt to scener hvor de ti bands skiftevis spiller musik fra.

Der er Fadøl, drinks, sodavand, flæskestegsburgere og meget mere.

Fuckdale

Foto: René Lind Gammelmark

Janus Engelbrecht fortæller at det altid er den 3. lørdag i August de afholder Fuckdale. Vi får som udgangspunkt ikke udsolgt, fordi vi på pladsen netop har mulighed for at tilpasse det med det antal billetter vi sælger forklare Janus Engelbrecht. 

Det får ca. samme leje som sidste år, hvor der var omkring 400 personer – gæster, medhjælpere og bands. Det er også en helt anden festival end f.eks. Musik i Gryden både med plads og musikprogrammet.  

Fuckdale har mere amatørbands der spiller – de seneste par år har der ikke været så meget rock som da vi startede. Årets program er mere pop og poprock, knapt så meget guitar orienteret som tidligere.

 

Jimi Hendrix Jam

Hovednavnet på Fuckdale i år er Jimi Hendrix Jam fra Kolding, og det er Jan Petersen fra Skagerack der gør det ud som “Jimi Hendrix”. De spiller rigtig godt fortæller Janus Engelbrecht, de spiller 60’er og 70’er musik. Det er her der er mest guitar i – og dem der får lov til at slutte Fuckdale af for i år.

Vi spiller selv med Partybussen på den store scene inden Jimi Hendrix Jam kommer på fortæller Janus. Sidste år lukkede vi teltet sidste år – folk dansede og det var så sjovt.

Jos Band fra Kolding – et populært kopiband

Kastbye – et funkband fra Århus der er Level42 inspireret og spiller original musik

Stormhat fra Esbjerg og omegn, de spiller original musik

9 Mile Mill fra Haderslev – ligeledes original musik

80Fun Vejle – er et 80’er coverband hvor også Janus Engelbrecht er med i. De spiller amerikansk 80’er musik, Tears For Fears, David Bowie mv.

Karen og Leon åbner som sædvanligt festen

New Gumbo – hvor skoleinspektøren fra Hejnsvig er med i – det er en trio der spiller rytmisk musik ,inspireret af navne som Dr. John, Chuck Berry m.fl. både boogie, blues, jazz og rock’n roll.

 

Bruger meget tid på planlægning

Sidste års program er næsten på plads nu. Vi får mange henvendeler fra folk der gerne vil komme ud og spille til Fuckdale. Det er dejligt at der er så mange dygtige folk der gerne vil komme her og spille.

Vi har i år haft en biografreklame kørende i Grindsted Kino, og vi bruger også facebook til at få vores informationer ud. Folk er gode til at dele informationerne på facebook.

 

Kan godt lide udvikling

Både Flemming, Henrik og jeg kan godt lide at der sker en udvikling af Fuckdale, det skal helst ikke blive alt for meget autopilot, for der skal også ske noget nyt. Selvfølgelig har vi med tiden fået opbygget nogle rutiner og nogen ting der bare fungerer – det vil vi ikke lave om på. Vi har en overordnet fælles vision for Fuckdale som vi følger forklarer Janus.

Vi har det stadig sjovt med at arrangere Fuckdale mener Janus. 

 

Købte tre salgshuse

Sidste år købte vi tre salgshuse – hvor vi i den ene har vores populære Fuckdale Flæstestegsburger, vi har en der sælger kaffe og merchandise, og en tredje der er vores drinksbar med Fuckdale Cocktail. Der sælges også øl fra Hancock som der plejer at være. 

Vi har også professionel lys og lyd på scenen.

 

Programmet for Fuckdale Havefest 2023 er som følger:

Jimi Hendrix Jam
Partybussen
Nummer 17
80Fun
Jos Band
Stormhat
9 Mile Mill
Kastbye
New Gumbo
Karen & Leo

 

 

Hvis ikke du har købt billet kan du gøre det HER

 

Du kan læse mere om Fuckdale på hjemmesiden  eller facebooksiden

Billederne nedenunder er fra Fuckdale Havefest 2022.

Fuckdale Havefest 2023

Arkivfoto 2022 – Janus Engelbrecht

Fuckdale Havefest 2023

Arkivfoto 2022: Janus Engelbrecht