Mette Eriksen fejrer 25-års jubilæum i LEGO den 14. august 2023

Mette Eriksen - PR-Foto: LEGO

Mette Eriksen, Designer i LEGO DUPLO Produktudvikling, fejrer 25 års jubilæum i LEGO Koncernen den 14. august 2023.

Vi  glæder os til at fejre dig, Mette og takke dig for din store indsats som en af hjørnestenene i LEGO DUPLO produktudvikling hvor du har designet fantastiske LEGO DUPLO oplevelser til glæde for børn og voksne samt vedholdende har været med til at bygge og optimere LEGO DUPLO design processer.  

Mette Eriksen startede i virksomhedens produktudvikling tilbage i 1998 – som nyuddannet grafisk designer fra Nykøbing-Falster Design Skole. Kort tid efter ansættelsen blev Mette tilbudt at være med til at sikre en god overflytning af LEGO DUPLO Designafdeling fra København til Billund. Mette’s DUPLO Eventyr kunne starte. Over en næsten 25-årig periode har Mette været en del af den fantastiske rejse og udvikling af LEGO DUPLO produktlinien.

Sammen med produktudviklings-teamet har Mette designet en bred vifte af LEGO DUPLO modeller, elementer og grafikker. Én designopgave står særligt frem: designet af de nye DUPLO figurer, dyr og køretøjer – alle designet til at henrykke børn – udviklet i ny og moderne stil, med nye bløde former og ny grafik.

Mette har på sin ”DUPLO rejse” desuden spillet en væsentlig rolle i design og opsætning af blandt andet LEGO DUPLO måden at arbejde med eksterne partnere på. Mette kan med glæde se tilbage på, hvorledes hun var med til at skabe de allerførste produkter i LEGO Car’s , LEGO Winnie the Pooh, LEGO Bob the Builder og LEGO Thomas the Tank.

Mette’s dybe forståelse for LEGO DUPLO Brandet, hendes passion for design af gode LEGO DUPLO lege oplevelser og hendes fortsatte fokus på styrkelse af  udviklingsprocesser – kombineret med hendes inkluderende og omsorgsfulde måde at være på – gør Mette til et højt værdsat medlem af LEGO DUPLO Produkt udviklings ”familie”.