Vestre Skole havde rytmisk danseopvarmning til skolernes motionsdag

rytmisk danseopvarmningFoto: René Lind Gammelmark

Vestre Skole i Grindsted startede fredagens deltagelse i Skolernes Motionsdag op med fælles opvarmning for 500 elever i Grønnegården.  Eleverne deltog i rytmisk danseopvarmning, og herefter var der fra kl. 10 til 13 forskellige motionsmæssige opgaver rundt på skolen.

Oprindeligt skulle skolens mellemtrin” Kloden” have afholdt et stort OL tema på Stadion,  for 5.klasserne  havde arbejdet med temaet OL i deres projekt, med særlig fokus på atletikdisciplinerne. Nogle af disciplinerne skulle eleverne prøve af som hold (lande) og i disse skulle landene konkurrere mod hinanden om at blive OL- vindere. Dette havde skolen på forhånd udsat, på grund af vejrudsigterne – hvorfor det bliver afholdt i uge 43.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse