Journalist Leif Christensen fra Vejen har gennem 25 år været frivillig i DBU Jylland Region 4

Leif Christensen fra VejenLeif Christensen hædres for indsatsen af PR-gruppens sekretær, Susanne Jensen, fra DBU Jylland Region 4s kontor i Vejen. - PR-Foto

Den 62-årige journalist og fotograf, Leif Christensen fra Vejen har gennem 25 år været frivillig i DBU Jylland, Region 4.

 

Leif Christensen sidder i regionens PR-gruppe, hvor han trækker på sin erfaring som journalist. Siden 2017 har han tillige været formand for gruppen.

Indimellem udfører Leif Christensen også opgaver for DBU Jyllands kommunikationsafdeling, og han er et kendt ansigt rundt i fodboldklubberne for altid at være klar med kameraet til bl.a. regionens årsmøder, trænerseminarer og andre arrangementer.

 

Til daglig har han sit eget firma, LLN Press, og driver hjemmesiden migogvejen.dk, hvor der naturligvis også ofte kan læses om lokalfodbolden.

Gennem årene er der også flere fodboldklubber, der har nydt godt af hans store interesse for fodbolden. Det har været både som træner og leder. I 23 år har han også været aktiv på DBUs fodboldskole i Vejen. Efter ni år som træner var han leder af fodboldskolen, der i nogle år var blandt landets største.

– Jeg er vokset op i et hjem med fodbold, hvor min far bl.a. i en årrække var kampfordeler for Bække Sportsforening, så for mig er det naturligt at være frivillig og ikke mindst for fodbolden, og jeg nyder at komme rundt i klubberne, lyder det fra Leif Christensen i en pressemeddelelse.

– Da jeg i sin tid blev kontaktet af daværende JBU, om jeg havde lyst til at være med i PR-gruppen, havde jeg nok ikke ventet, jeg skulle være med i mere end 25 år, men jeg nyder det og det at være sammen med andre frivillige og måske også kan give dem et par fif omkring det at skrive pressemeddelelser, som er det, vi gør mest i gruppen, fortsætter Leif Christensen.

Nu er det ikke sådan, at 25 års jubilaren farer rundt med blok og kamera hele tiden. Nej, hans store interesse er modeltog, hvor han er formand i foreningen Modulsammenslutningen, der har lokaler i Gesten.

 

Fakta om DBU Jylland Region 4

DBU Jylland Region 4 dækker de tidligere Ribe- og Sønderjyllands amter, ca. 180 medlemsklubber, ca. 30.000 fodboldspillere.