Det Tamilske Samordningsudvalg i Grindsted og Omegn holdt juleafslutning på Vestre Skole

Foto: DTSU i Grindsted

Tamilsk juleafslutning på Vestre Skole

 

Julen nærmer sig med hastige skridt, og i den anledning blev der i går, søndag den 17. december, på 3. advents dag, afholdt den årlige juleafslutning af Det Tamilske Samordningsudvalg i Grindsted og Omegn. 

Mens Aulaen på Vestre Skole blev dækket op med stole, borde og juledekoration, var de juleglade børn helt ivrige med at slå en 6’er og tage gaver fra hinanden i hver deres klasselokaler.

Om middagen var der fællessamling i Aulaen, hvor mere end 120 børn og voksne mødte op. Der blev serveret æbleskiver og julekager inden der blev skudt gang i noget juleunderholdning. Derefter blev buffetbordet fyldt op med varmt julemad og tamilsk mad, som var medbragt af forældrene. 

Der blev spillet Jeopardy, som sparkede kampgejsten i gang hos alle forældre og børn, og den obligatoriske julebanko blev arrangeret med præmier til vinderne.

Efter al underholdning, kom den længe ventede julemand og overraskede alle børn og voksne med slikposer og muligheden for at tage sjove billeder med ham. Kort efter dansede alle rundt om juletræet sammen med julemanden i en kæmpe stor cirkel. Der blev sunget en masse julesange af glade børn og specielt de voksne, der følte sig som et barn i et kort stund. Dernæst blev der serveret risalamande, hvor to heldige vindere fik mandelgaven. 

En juleafslutning, der normalt kun varer få timer, endte med at vare i flere timer, da stemningen var så fantastisk i Aulaen. Alt i alt var det en hyggelig dag tilbragt med juleglade børn, forældre og frivillige kort inden alle gik officielt på juleferie skriver DTSU i en pressemeddelelse.

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse