Udsolgt til GGIF’s håndboldskole

PR-Foto

Det er lidt usikkert hvor mange gange noget skal gentages, før det kan kaldes for en tradition. Men lige nu er de sidste forberedelser igang, for at GGIF´s Håndboldskole for de mindste spillere kan skydes i gang.

Det er det tredje år GGIF afvikler deres egen håndboldskole for klubbens ungdomsspillere men det er faktisk den sjette håndboldskole der løber af stabelen i Magion d. 31. august og d. 1. september.

”Vi har valgt at afholde to skoler i løbet af sæsonen. Én skole for U11, U13 og U15 spillere og så en skolefor U6 og U9 spillere. Ved at lave den aldersopdeling, kan vi tilpasse træningen til de to forskellige aldersgrupper. Grundlæggende er der forskel på bane- og boldstørrelse, regler og tilgangen til træningen og ved opdelingen kan vi som klub bedst muligt ramme de forskellige årgange” fortæller Christina Thorne, som har været med i planlægningsudvalget fra dengang hvor tanken omkring klubbens egen skole blev luftet i Lynghallen.

”Klubben bruger skolen her i september som en form for sæsonstart hvor trænere og spillere kan møde hinanden og lære hinanden lidt bedre at kende inden træningen for alvor går i gang. Og selvom der skal spilles masser af håndbold, så er der i høj grad også en social vinkel” supplerer Christina Thorne.

Håndboldskolen må igen melde om udsolgt, alle 56 pladser er besat. Så når spillerne møder ind i Magion d. 31. august kl. 09, så står håndboldskolens frivillige klar til at udlevere spillertøj og så går det hele i gang skriver GGIF Håndbold i en pressemeddelelse.