Kunne du tænke dig at gå til Folkedans ?

Kunne du tænke dig at gå til Folkedans ?Privatfoto

Hvad er din fritidsinteresse?

Jeg går til en festlig og fornøjelig fritidsinteresse, FOLKEDANS en interesse der får pulsen op sved på panden og gang i hele kroppen, hvor jeg får styrket motorik og balancen siger Mona Bach Johannessen fra Hedens Folkedansere.

 

Ny forskning viser at kombinationen, hvor musik, sociale egenskaber og fysisk form kommer i spil giver hjernen et boost.

Jeg går til en FOLKEDANS hvor fællesskab, socialt samvær og glæde følges ad, på kryds og tværs af aldre.  Ja, man kan simpelthen ikke undgå at blive glad i låget af det. Så er du stoppet på arbejdsmarkedet og brug for, at være sammen med andre er dette en fantastisk interesse, eller bare vild med at danse glæder vi os til at se dig siger Mona Bach Johannessen.

Alle er velkommen, man kan komme som par men også som enlig, der er altid en at danse med. Hvis du ikke har prøvet det før, vil der være mulighed for at starte på vores begynderhold, hvor der læres polka, vals og forskellige trin fra bunden.

At gå til folkedans, skaber fællesskab, socialt samvær, sammenhold og venskaber for livet.

Vi danser hver tirsdag på Vestre skole, Fælledvej 3, 7200 Grindsted fra kl. 19.30 til 22.00. Vi starter den 5. september 2023 fortæller Mona Bach Johannessen fra Hedens Folkedansere.

 

Du kan læse mere på www.Hedensfolkedansere.dk