Knapt 300 var i MAGION for at høre Alle tiders julekalendersange

Foto: René Lind Gammelmark

Knapt 300 var i MAGION for at høre Alle tiders julekalendersange lørdag eftermiddag.

Det var Kaya Brüel og Ole Kibsgaard der sammen med et orkester sørgede for at føre koncertgæsterne gennem en række af julekalendersange.

 

For blot at nævne nogle af de sange der blev sunget var der sangen om Magnus Tagmus fra julekalenderen i 1967.  Vinterbyøster fra 1973, Jullerup Færgeby fra 1974, Jul i Gammelby fra 1979, Nissebanden fra 1980’erne, Jul på Slottet, Alletiders Jul med Pyrus, og TV2’s Julekalender for voksne “The Julekalender”.

 

Bedsteforældre, forældre og børn sang med på nogle af sangene og på et tidspunkt var et lokalt børnekor fra Grindsted og Filskov på scenen – de havde ikke sunget sammen før, men havde øvet om eftermiddagen inden koncerten og det gjorde de faktisk fantastisk.

 

Det var ikke kun lokale der var i MAGION for at høre koncerten, der var folk fra flere byer udenfor kommunen, heriblandt Brørup.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse