Grindsted Revyen løb med Årets Kulturpris 2023

Foto: Ulrik Wulf Nielsen

Hvad får man hvis man tager et lokalarkiv, en dramaklub og et revypar? Så får man de nominerede til Årets Kulturpris i Billund kommune 2023.

Prisen tildeles en gruppe, en forening, et kulturelt miljø eller en ildsjæl, der har været med til at igangsætte, fremme eller synliggøre kulturelle aktiviteter i Billund Kommune og derved fremhævet kommunen regionalt eller nationalt.

Og det blev revyparret John Skou og Birgitte Antonius fra Grindsted Revyen der vandt prisen for deres arbejde og årelange drøm om at stable en ny, professionel revy på benene og dermed sætte Grindsted på revy-landkortet. I 2023 blev dette en realitet med første udgave af Grindsted Revyen.

“De har formået at få kendte navne til byen og skabe en revy af så høj standard, at den har fået flotte anmeldelser og kan måle sig med de i forvejen kendte revyer. Birgitte og John lykkedes i 2023 med at opføre deres første professionelle Revyforestilling: Grindsted Revyen. Med omhu, stor entusiasme og en utrættelig indsat fortæller og formidler John og Birgitte om revyen, hvor end de kommer hen. Makkerparret har i mange år optrådt sammen, da de også rejser landet rundt med Revysangens Genklang, hvor de formidler de danske revyviser og kulturhistorie videre til store og små – unge og grå.” stod der at læse i indstillingen.