LEGOLAND vil bygge verdens højeste LEGO tårn

Foto: LEGOLAND

Fra den 26. til den 30. juni er der LEGO World Tower i LEGOLAND i Billund.  Sammen med gæsterne skal LEGOLAND forsøge at bygge verdens højeste LEGO tårn og dermed slå den nuværende rekord der er på 36 meter. Det er et vaskeægte verdensrekordforsog der er på programmet når LEGO World TOWER sættes igang fra tirsdag til lørdag i uge 26.

Verdensrekordforsøget vil foregå uden foran LEGOLAND som afslutning på en måned fyldt med fødselsdagsaktiviteter.  Hvad er mere passende end at begynde de næste 50 år med at jagte en verdensrekord og forsøge at bygge verdens højeste LEGO tårn udtaler Pernille Steffensen, Event Manager i Legoland i en pressemeddelelse.

Dobbelt verdensrekordforsøg
Når den sidste klods sættes på plads den 30. juni er det ikke det eneste verdensrekordforsøg der bliver sigtet efter. Oppe fra 38 meter er planen nemlig at sende en fodbold ned, som skal tæmmes før den rammer jorden.  “Når der nu er VM i fodbold og vi også jagter en verdensrekord, så h ev vi fat i YouTuberen Brian Brizze for at høre, om han var med på et vildt forsøg, og det var han heldigvis. Hvis det lykkes, vil det også være en verdensrekord, og det er da ikke tosset at kunne slå to verdensrekorder på en dag” siger Pernille Steffensen.

Der vil være forskellige byggeaktiviteter og konkurrencer i forbindelse med LEGO World Tower

Foto: LEGOLAND

Foto: LEGOLAND