Heden-springer nr. 2 ved Danske Mesterskaber

Christian Reusing længst til venstre i den blå trøje - Foto: Privatfoto

Ved de Danske Mesterskaber i atletikafviklet i på Skovdalen Stadion i Aalborg, var atletikklubben Heden repræsenteret med en deltager.

Christian Reusing var med hos de 16-17 årige, og han viste endnu engang at han tilhører den danske elite. I trespring nåede han ud på 12,13 meter – og det endda uden at ramme afsætsplanken. Det var en våd affære, og da Christian samtidig var hæmmet af en overbelastet fod, ja så blev tilløbet lidt langsommere end normalt, og planken ikke så nem at få ram på. Resultatet var dog mere end nok til at sikre 2. pladsen og dermed sølvmedalje, da Jonas Strunge fra Hvidovre sprang 12,02 meter.

Der skulle faktisk flyves en færing ind, før Christian fandt sin overmand, idet Misu Buha havde mere held med at ramme tilløbet perfekt, 12,98 meter lød vinderspringet på. Misu er et år ældre end Christian, så næste år vil Christian være blandt de ældste i sin gruppe, og så måske igen stryge helt til tops som sidste år. Men en flot sølvmedalje til Christian. Prøv i øvrigt at måle 12,13 meter ud i haven – det springer Christian i trespring – det er altså temmelig langt skriver Jan Poulsen fra Atletikklubben Heden i en pressemeddelelse.