Susanne Mathiesen fejrer 60 års fødselsdag

Susanne Mathiesen - Foto: René Lind Gammelmark

I dag fejrer Susanne Mathiesen sin 60-års fødselsdag.  

Hun siger selv “60 år, det føles dejligt, men alder er bare et tal der er sat sammen i en række”

Susanne har ikke noget specielt forhold til det at fylde 60 år, andet end at det er en skøn dag og det er dejligt at blive fejret her i Corona tiden. At vi har Corona pandemien gør at folk ikke bare kommer dumpende ind for at lykønske fødselaren, de der kommer har en aftale på forhånd fortæller hun.

Det jeg har bemærket mest at fylde år, er at det giver anledning til at tænke over, at nu er jeg nået her til i mit liv og hvad fylder i mit liv.  Det at kæmpe de svages sag, at stå for mål for noget der betyder noget, er jo det der kendetegner hende, for hun står til rådighed for de mennesker der har brug for hjælp.

Hun skaber historie og sammenhæng i sit liv, båder for hendes familie og vennerne. Susanne Mathiesen har stadig kontakt til mange af de unge mennesker hun igennnem tiden har hjulpet når de har haft brug for det. 

Det at man aktivt skal vælge noget fra , er ikke noget hun er glad for, fordi netop det man møder på vejen er vigtigt for ens videre færd, men valg er en nødvendighed, for man kan jo ikke nå det hele.

Susanne havde ellers planlagt at hun ville stille op til byrådet igen, men da hendes hjerte banker for headspace, har hun netop valgt det at opstille til byrådet fra, for byrådet skal senere tage stilling til om man igen skal støtte headspace, hvilket ville betyde at hun ville have en dobbeltfunktion. Derfor har hun valgt byrådet fra.

 

Susanne Mathiesen var i 1994 med til at starte Aktivhuset på Vestergade op under Ribe Amt (idag Aktivhuset). Her var hun i tre år, hvorefter hun kom til Helle Kommune, hvor hun arbejdede som opsøgende medarbejder for socialt udsatte borgere. Efter at have været hos Helle Kommune, kom hun ned til Café Jydepotten hvor hun var i 15 år. Her var hun med til at afskedige sig selv, da der i budgettet til sidst ikke var penge til at aflønne hende. 

Hun blev så ansat som leder af headspace og ud over afdelingen i Billlund Kommune der har til huse i en af bygningerne ved den gamle station i Grindsted, er hun samtidig leder af headspace i Horsens og Fredericia kommuner, og indtil midten af januar også headspace i Herning.

Susanne er gift med Gert, og hun har tre voksne børn og et barnebarn.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.